Ποιοι Είμαστε

Γιατί να Εμπιστευτείτε τι Υπηρεσίες μας

Σύντομο Βιογραφικό  - Βάσω  Πανταζή.

Η δικηγόρος Βάσω Πανταζή γεννήθηκε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε την σχολική της εκπαίδευση στη πόλη των Ιωαννίνων, αποφοιτώντας από την Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων με άριστα και το 2004 αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Αθηνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με βαθμό λείαν καλώς.  Από το 2004 μέχρι το 2014 υπήρξε επικεφαλής δικηγόρος στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ενώ για ένα έτος το 2014-2015 υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στην Ελληνική Βουλή.
Από το 2014 μέχρι και σήμερα διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο με αντικείμενο το ποινικό δίκαιο.  Έχει υπάρξει συνήγορος σε σημαντικές ποινικές δίκες σε όλη την Ελλάδα που έχουν συνταράξει την κοινή γνώμη.
Ενδεικτικά υπήρξε συνήγορος:
Του ειδικού φρουρού Επ. Κορκονέα στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Του προπονητή ιστιοπλοοίας Τ.Α στη πρώτη υπόθεση metoo στην Ελλάδα.
Του προπονητή taekwondo Α.Κ. που αθωώθηκε στο εφετείο του μετά από 9 έτη άδικης κράτησης.
Των πρωτοσύγκελου της Ιεράς μητρόπολης Σελίνου και Κισάμου που αθωώθηκε για βιασμό.
Της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton που δολοφονήθηκε και βιάστηκε στη Κρήτη.
Του πρώην βουλευτή της ΧΑ και νυν ιδρυτή  Ηλία Κασιδιάρη για την φερόμενη εγκληματική οργάνωση κ.α
Είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του ΔΣΑ και μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα νομικών συνεδρίων ως ομιλήτρια.
Είναι παντρεμένη και έχει δύο κορίτσια.

Vaso Z. Pantazi & Associates
Manager Vaso Pandazi - Criminal Defense Lawyer
Partner Fotis Pantazis - LLM With distinc

Βιογραφικά

Η Ομάδα μας

Αλεξάνδρα Σπύρου
Είναι Δικηγόρος Παρά Πρωτοδίκαις και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2019.
Αποφοίτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης το 2019, ενώ είναι υποψήφια μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA, Master in Business Management).
Επιπλέον, εργάζεται από το 2019 στο δικηγορικό μας γραφείο ως ασκούμενη αρχικώς και εν συνεχεία ως δικηγόρος με εξειδίκευση το Ποινικό Δίκαιο.
Επιπλέον τομείς απασχόλησής της Αστικό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο, Διοικητικό Δίκαιο, Δίκαιο Αλλοδαπών.
Ιωάννα Σταθά
Είναι Δικηγόρος Παρά Πρωτοδίκαις και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά από το 2019. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Κομοτηνής το 2017, ενώ είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του τμήματος Ποινικών και Εγκληματολογικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδίκευση στον κλάδο της Ποινικής Δικονομίας
Φώτης Πανταζής
Είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2011. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Αθηνών το 2008, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Δίκαιο και την Διακυβέρνηση από το πανεπιστήμιο του Νταντί, στο Ηνωμένο Βασίλειο (LLM with Distinction in Law & Government). Εργάστηκε για δύο έτη στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και ειδικότερα στο τότε Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχει δε συμμετάσχει σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές. Είναι ο νομικός σύμβουλος του σωματείου ιδιοκτητών εφημερίδων (ΕΙΕΤ), ενώ διετέλεσε και πληρεξούσιος της τράπεζας Citibank. Τομείς εξειδίκευσης: - Διοικητικό Δίκαιο (αγωγές 105-106 ΕισΝΑΚ και εκτέλεσης δημοσίων συμβάσεων, έλεγχος νομιμότητας διοικητικών πράξεων και παραλείψεων) - Εμπορικό Δίκαιο (ανάκτηση οφειλών – εμπορικών απαιτήσεων) - Αστικό Δίκαιο (αγωγές αποζημίωσης 914 ΑΚ επ., δίκαιο ακινήτων) - Αναγκαστική εκτέλεση - Σωματεία (δραστηριότητα και διαχείριση) - Ζητήματα Τύπου Δημοσιεύσεις The Greek Financial Crisis and the voluntary conferral of jurisdiction to the ECJ in the light of state immunity, Journal of International Constitutional Law (ICL) 4/2013 Volume 7, 521 Συμμετοχή στο «Υπερχρεωμένοι Οφειλέτες: από τις οφειλές στις Τράπεζες στις οφειλές προς το Δημόσιο», 2016, Εκδόσεις Σάκκουλας